Verzenden, Retourneren of RuilenVerzendinformatie
Bestelt u voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling binnen 1 a 2 dagen door TNT Post bij u bezorgd.Verzendkosten binnen Nederland:
Boven € 75,- orderwaarde betaalt u géén verzendkosten. Bij bestellingen onder € 75,- rekenen wij € 5.00 verzendkosten.

GARANTIEVOORWAARDEN EN TERMIJN

Bij Mac in a Sac doen we er alles aan om producten te ontwikkelen van een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

WAT IS WETTELIJKE GARANTIE?
Een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Kortom: doen wat de koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen - met andere woorden: vertoont het een mankement - dan dient het bedrijf dit in beginsel kosteloos te herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren.

Als het product niet normaal gebruikt is of als er sprake is van reguliere gebruikers slijtage dan geldt bovenstaande niet.

Ben je niet tevreden over een product dat je via deze webshop hebt gekocht? Je kunt het product binnen 14 dagen aan ons retourneren. Krijg je na die 14 dagen te maken met een onverhoopte productie of materiaalfout? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.

AANSPRAAK MAKEN OP GARANTIE
Je kunt een jaar lang na de aanschaf van het product aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een productiefout. Wij kiezen voor reparatie of vervanging van het defecte product. Schade door oneigenlijk gebruik of reguliere gebruikers slijtage valt niet onder de garantieregeling.


RETOURNEREN OF RUILEN
Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking. Retourneer je bestelling via het postkantoor. We adviseren je het verzendbewijs goed te bewaren. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. 

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking.
Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel of vragen alstublieft contact op met onze klantenservice [email protected]

Let op: dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, hoeft de webwinkel de bezorgkosten niet terug te betalen.


Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen, in drukke periodes kan dit enkele dagen langer duren. Terugbetaling van je aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van je pakket. 
* Mochten producten beschadigd zijn of heb je de verkeerde producten ontvangen, dan zal Birdland International bv de verzendkosten vergoeden. 
** Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. 
*** retour sturen van het product is voor risico van de klant.
**** het niet mogelijk is om een product onder rembours terug te sturen.


Ons retouradres:
Birdland International BV / Mac in a Sac
Postbus/Antwoordnummer 8000
3953ZV Maarsbergen