Verzenden, Retourneren of RuilenVerzendinformatie
Bestelt u voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling binnen 1 a 2 dagen door TNT Post bij u bezorgd.Verzendkosten binnen Nederland:
Boven € 50,- orderwaarde betaalt u géén verzendkosten. Bij bestellingen onder € 50,- rekenen wij € 6.95 verzendkosten.

Retourneren of Ruilen 
Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking. Retourneer je bestelling via het postkantoor. De verzendkosten zijn voor eigen rekening*. We adviseren je het verzendbewijs goed te bewaren. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. 

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking.
Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel of vragen alstublieft contact op met onze klantenservice [email protected]

Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen, in drukke periodes kan dit enkele dagen langer duren. Terugbetaling van je aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van je pakket. 
* Mochten producten beschadigd zijn of heb je de verkeerde producten ontvangen, dan zal Birdland International bv de verzendkosten vergoeden. 
** Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. 
*** retour sturen van het product is voor risico van de klant.
**** het niet mogelijk is om een product onder rembours terug te sturen.


Ons retouradres:
Birdland International BV / Mac in a Sac
Ambachtsweg 14
3953BZ Maarsbergen